Galejteatern

En professionell amatörteater

Medlemskap

 Kom med i vår verksamhet!

Vi är en amatörteaterförening med ambition är att vara en mötesplats för alla över 18 som är teaterintresserade.

Vår slogan är – ”Galejteatern – En professionell amatörteater”. För oss är en amatör en person som för nöjes skull utövar konst och teater, d.v.s. man behöver inte ha tidigare erfarenhet av teater i bagaget. Att vara professionell innebär att utföra arbete kompetent och proffsigt efter var och ens förmåga. Hos Galejteatern behövs inga förkunskaper för att delta. Endast intresse och engagemang!

Med oss får du vara med att sätta upp teaterproduktioner, stora som små, från början till slut. I vår förening får du möjlighet att utveckla och öva upp din kreativitet, fantasi och förmåga till spontanitet.

Vi har en ambition att vara engagerade inom teatern på så många olika sätt som möjligt, samtidigt som vi är försöker vara innovativa och tänka utanför boxen.

Det är inte bara de som vill stå på scen, som är välkomna till oss. Alla som vill göra något som är relaterat till teater är hjärtligt välkomna till föreningen, allt från regissörer, skådespeleri, sömmerskor, snickare, musiker, ljussättare, smink & mask, kort sagt alla kreativa personer. Det är kärleken till teater som är vår minsta gemensamma nämnare. Det som är så härligt med teater är att vi skapar det tillsammans, dessutom har vi roligt medan vi gör det vi älskar.

Känns det lockande….?

Hör av dig till oss på info@galejteatern.se

90357de30b6d0f9525ac89d10d90eb39
Fru Galtensköld blev precis medlem. Se så glad hon blev.